Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сцени како од хорор филм: Апокалиптична глетка на небото ги исплаши жителите (Видео)

Замислете ја следнава ситуација: Излегувате од продавница и гледате ваква глетка! Како би реагирале!?

Маранда Марие Бенефилд снимила видео од застрашувачки облаци кои надвиснале над Волмарт во местото Ана во Илиноис.

Страшните облаци забележани над американскиот град поттикнале многу жители на приказни за доаѓање на судниот ден. Меѓутоа, некои тврдат дека овие застрашувачки „структури“ се всушност чести во тоа подрачје и се нарекуваат „аркус облаци“.