Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се обиделе да украдат луксузен Мерцедес, а потоа возачот направил нешто што ги оставило крадците без зборови

Ова дефинитивно не се гледа секој ден.

На снимка од наздорна камера објавена на социјалните мрежи се гледа како брзо можете да се најдете во опасна ситуација.

Крадците следеле Мерцедес и во моментот додека автомобилот влегувал во заграден двор, приодот го блокирале со Ауди. Потоа се обиделе да го украдат Мерцедесот заканувајќи се со оружје, но храбриот возач се одлучил на неочекуван чекор.

Имено, во исклучително опасната ситуација тој успеал да сврти и да избега поминувајќи низ тесниот простор помеѓу Аудито и оградата.

Во тренд…