Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ова може да ви се случи и вас ако мобилниот телефон го поправате кај секакви ’мајстори’ (Видео)

Една жена од Кина, била присилена да го напушти автомобилот откако нејзиниот мобилен телефон одеднаш се запалил на инструмент таблата на возилото.

Во видеото може да се види како нејзиниот телефон почнува да гори, додека жената во паника продолжува да вози мислејќи дека огнот престанал. Меѓутоа, 20-тина секунди подоцна, телефонот повторно се запалил поради што морала да запре.

Според зборовите на нејзиниот маж, жената неодамна ја променила батеријата на телефонот, која била главен виновник за пожарот.

Во тренд…