Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сакал само да ги сними плажата и морето. Не можел да си поверува на сопствените очи кога се случило ова (Видео)

Овој човек дошол да ги снима плажата и морето, но нешто неверојатно се случило. Не ни сонувал дека ќе стане херој.

Повеќе делфини се појавиле од морето и приказната добила неочекуван пресврт. Тие очигледно изгубиле ориентација и се нашле во плиткото. Не можеле да се вратат во водата.

Но, тогаш луѓето кои во тој момент се нашле тука реагирале и ги спасиле животните.

Секоја чест за овие луѓе!

Во тренд…