Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: На улица забележале нешто црно, кога се приближиле не можеле да си поверуваат

Еден возач налетал на многу необична глетка. Кога се упатувал кон Националниот парк Монтана на улица пред себе здогледал нешто црно крзнено, а секунда подоцна сфатил зошто автомобилите од другата страна веќе застанале.

Зачудениот возач морал да го запре својот автомобил, бидејќи на улицата си играле две мали црни крзнени мечиња.

Возачите не биле вознемиране од оваа глетка туку со своите мобилни телефони веднаш ги снимиле малите мечиња како играат.

Во тренд…