Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ивона Талевска со неочекуван потег

„Јас и ден денеска не чувствувам вина, но поради медиумската хајка, која што трае повеќе од една година, сметав дека признание на вина е најдобро решение” порача новинарката Ивона Талевска.

Познатата новинарка од вестите , Ивона Талевска беше осудена на условна казна од две години затвор, откако пред неколку месеци во Kривичниот суд призна за затајување на данок, во предметот на Специјалното јавно обвинителство „Тифани“.

Таа покрај условната казна, Талевска ќе треба да ја врати целата сума, за која се сомничеше во случајот „Тифани“, a треба да плати и околу 1.000 евра за направено вештачење.

Во тренд…