Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода делови на Центар

Јавното претпријатие „Водовод и Канализација“ ги информира граѓаните дека поради изведување приклучок на водоводна мрежа на ул. ул. 9-ти Мај бр. 44, од 10:00 часот до завршување на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од ул. Христо Смирненски, ул. Костурски Херои, ул. Борка Талевски и Бул. Теодосие Гологанов. ( Општина Центар )