Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Војската не е она што мислите дека е – погледнете што прават војниците! (видео)

Големи жештини на пустинските авганистански предели, војници на задача, далеку од своите домови, збунети бидејќи и тие веќе не знаат против кого се борат.

Одлучиле да им стават крај на своите маки и добро да се забавуваат.

Погледнете и споделете со пријателите: