Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Сите на гробиштата се држеле за глава – син го закопа татко си во луксузно БМВ

Светот со големо внимание ја пренесе веста за еден син кој решил својот татко да го погреба со луксузен автомобил БМВ, кој му ветил дека ќе го имаат.

Имено, синот чиј идентитет е непознат купил возило од 66.000 долари со најнова технологија, па го погребал татка си во него.

Во тренд