Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(фото) Од мразот се замрзнало – град со големина на орев им направи проблеми на земјоделците

Град кој вчера околу 19 часот паѓаше во Црна Гора предизвика штети врз земјоделските култури.

Град со големина на орев им предизвика проблеми на жителите од населбата Брезојевица.

Вакви временски непогоди вообичаени се за ова време од годината, а метеоролозите за денеска најавија врнежи проследени со грмежи во поголемиот дел во Црна Гора.