Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пловеле по мирното море, а она што допливало до нив ќе ве зачуди (Видео)

Неверојатно е колку опушта оваа снимка од преубавото море и рибата која допливала до бродот за да се мази со луѓето.

Но, тука ништо не би било чудно ако таа риба не била кит-убиец, позната како орка, која ќе ја запознаете во едно сосема поинакво издание.

Животните често не изненадуваат и ни одржуваат вистинска лекција за љубовта и пријателството. Од нив, навистина, можеме многу да научиме.

Погледнете го видеото…