Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Исплашено срнче останало на патот, а потоа дошла мајката! (Видео)

Џеси Ларсон се возела на патот Бејби дол во Вашингтон кога наишла на срнче кое лежело на патот.

Од шумата брзо излегла и мајката на „Бамби“ и му помогнала да стане, како да му зборува: „Ајсде, станувај, одиме!“

Малото срнче ја послушало мајка си и на своите тенки нозе лесно тргнало по неа. Џеси го исклучила моторот, вели, да не ги исплаши животните, пренесе Дејли Мејл.

Погледнете го ова преслатко видео и споделете со пријателите…