Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Матурант прегази деветгодишно дете, почина на лице место – незапаметена трагедија во регионот

Фото: Centar.mk

Голема трагедија ја потресе Хрватска, кога деветгодишно момче беше прегазено од матурант и почина на лице место.

Директорката на училиштето ја потврдила веста и изразила сочувство до родителите на детето.

Таткото на детето напиша: Мојот син е сега со ангелите. Со оваа објава го растажи регионот.

Малото момче се викало Патрик.

Во тренд…