Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода делови од населба Лисиче

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради замена на шибер од Ф-100 милиметри на булеварот Видое Смилевски Бато бр.75 во населба Лисиче, во периодот од 11 до 15:30 часот без вода ќе останат корисниците од булеварот Видое Смилевски Бато од бр.1 до бр.91 – висока и ниска зона во општина Аеродром.