Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Полицијата заплени автомобил со механизам за сокривање на таблиците!

Полицијата во Италија заплени автомобил Хјунади со вграден механизам кој ги покрива таблиците за време на брзо возење. Во случај камерите да го сликаат автомобилот, таблиците не би се гледале и полицијата не би можела да го пронајде возачот.

Автомобилот е запленет во градот Варесе во петокот, откако патрола го запрела возачот на автопат.

error: Соддржината е заштитена.