Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве зошто НИКОГАШ не треба да славите пред време! (ВИДЕО)

Славењето победа е нормална работа. Победувате, и треба да бидете горди! Кога играта ќе биде завршена, чувствувајте се слободни да прославите.

Но, бидете сигурни дека играта завршила… да не се случи нешто вакво: