Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заглавено тешко моторно возило на патниот правец Гостивар-Кичево: Итните екипи на терен

Сообраќајот на патниот правец Гостивар – Кичево кај село Сретково пред планинскиот превој Стража се одвива наизменично по една коловозна лента поради заглавено тешко моторно возило, информира ЈП Македонијапат.
Оттаму посочуваат дека нивните екипи работат на остранување на возилото и нормализирање на сообраќајот.

Во тренд…