ЗАБАВА НА РУСКИ НАЧИН: Како екипажот на една подморница го крати времето во Арктичкиот океан (видео)

Руските морнари пловат секаде, па така и во ледениот Арктички океан.

Кога оваа подморница кратко застанала, членовите на нејзиниот екипаж одлучиле малку да се „разладат“ – на руски начин.