Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Кога рушењето згради ќе тргне наопаку! (видео)

Рушењето згради некогаш може да биде многу возбудливо. Секогаш е фасцинантно да видите нови начини на кои инжинерите ги рушат зградите и тоа без никаков проблем.

Сепак, некогаш тоа не е можно. Што се случува кога рушењето ќе тргне наопаку?

Погледнете го видеото: