Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како звучат најпознатите детски евергрини после 20 години во Божиќниот специјал на „Еден на Еден“ (Видео)

Во недела во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија ќе имате можност да го погледнете Божиќниот специјал со детски евергрини во најгледаното ток-шоу „Еден на Еден“.

Кои се, каде се и што прават девојчињата кои пред 15-20 години ги испеаа најпознатите детски песнички како што се: „Ех, тој Тоше“, „Дувна ветре развигорче“, и уште неколку други, ексклузивно во Божиќниот специјал на „Еден на Еден“.

Да се потсетиме на едни убави и безгрижни времиња. Недела, 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија.

Погледнете ја најавата:

https://www.youtube.com/watch?v=H13LnCZmGWM

Loading…


Во тренд…