Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

За влакно избегнала сигурна смрт: Овој ден ќе го слави како втор роденден!

Кога некој би ви рекол дека може да има ваква среќа, не би верувале, а тоа најдобро го искусила оваа девојка. Ја погледнала смртта во очи и едноставно се случило чудо.

Само среќа ја спасила оваа девојка од сигурна смрт.

Погледнете го видеото:

Извор: Лудодобола