Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Влегле во напуштена зграда – се преплашиле од она што го виделе внатре!

Жители на градот Пуебло во Мексико се шокирале кога влегле во една напуштена зграда.

Имено, зградата била преполна со пајаци кои ги прекриле ѕидовите.

Иако овие пајаци не се отровни и опасни по живот, она што го забележала телевизиската камера е застрашувачко.