Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Сакал со голи раце да фати риба, но од длабочините излегло ова

Треба да бидете многу вешти за да фатите риба со голи раце, меѓутоа малку е полесно кога во рака ќе држите мамка.

Овој човек го направил тоа, но се случило нешто неверојатно.

Погледнете го видеото:

Извор: Лудодобола