Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Наредила дрвени плочи на стариот под. Крајниот резултат ќе ве воодушеви!

Кога помислувате на реновирање на домот, тогаш често мислите на некои луксузни надоградби. Овој пар докажал дека за фантастично освежување на домот не се потребни многу пари.

Тие искористиле трупци кои ги пресекле на плочи и ги подредиле на подот.

Погледнете го крајниот резултат…