Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Инструкторот ја оставил жената сама во автомобилот, а таа направила нешто незамисливо (видео)

Кога инструкторот ќе се увери дека ученикот знае како да управува со автомобил, тогаш го остава сам да кружи по полигонот. Тоа е грешката која овој инструктор нема да ја повтори.

Погледнете што се случило: