Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Откако поминал преку 300 километри, слушнал чуден звук од предниот дел на автомобилот, а потоа следело изненадување!

Едно од најстрашните и најстресните искуства за човекот е удирање на животно со автомобил. Тоа ве вади од такт и ве исполнува со чувство на вина и жалост.

Еден човек во Кина возејќи удрил куче. Иако веднаш бил шокиран и тажен што кучето избегало повредено, и би можело да умре, се случило нешто неочекувано.

Имено, кучето не само што преживеало, тоа воопшто не избегало, туку влетало во предниот дел на неговиот автомобил, и така се возело повеќе од 300 километри.

Погледнете ги фотографиите: