Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Купил стара бензинска пумпа, а потоа од неа направил дом од соништата! Сега сите соседи му љубоморат!

Роберт Гутрие одлучил да направи нешто несекојдневно. Купил стара бензинска пумпа и одлучил да ја претвори во свој нов дом.

Оваа бензинска станица била запуштена и стара речиси 100 години, но Роберт видел нешто магично во неа. Веднаш знаел дека сака да ја претвори во свој нов дом, а кога ќе ја видите внатрешноста ќе знаете дека донел исправна одлука.