Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Ја нацртале Брзата птица итрица на ѕид, а она што следело ќе ве изненади! (фото)

Некој на еден ѕид ја нацртал Брзата птица итрица, а она што се случило потоа ги шокираше сите.

Веруваме дека повеќето од вас знаат која е Брзата птица итрица. Многумина го гледаа овој цртан филм и со нетрпение чекаа птицата да го уништи којотот.

Меѓутоа, ова е случај од вистинскиот живот, погледнете што се случило со овој цртеж:

by coolPick