Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Го видел својот сопственик после цели шест месеци, погледнете што се случило…

Гери не го видел своето куче цели 6 месеци! Кога конечно се вратил од служба и го повикал своето куче, немало крај на неговата среќа.

Кучето едноставно го гребело паркетот од среќа…