22.8 C
Скопје
29. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Купил куќа со исечено стебло во дворот, па земал моторна пила во раце и направил ремек дело

Купил куќа со исечено стебло во дворот, па земал моторна пила во раце и направил ремек дело

Многумина прво би помислиле да го откорнат дрвото. Така би го решиле проблемот.

Меѓутоа, сопственикот на оваа куќа имал друга идеја.

Повикал специјалист за изработака на дрва кој направил ремек дело…