1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Вештерка ги избезуми гостите во кафиќ!

Скриена камера во еден кафиќ во Вест Вилиџ ги избезуми гостите и им ја заледи крвта.

by MisterBuzz