11.8 C
Скопје
18. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Што ве издава? Еве по што се гледа дали сте имале секс!

Добро проверете какви сте излегле од дома или некое друго место на кое сте воделе љубов, не сакате баш се да ви „пишува на чело“.

Румени образи

Сексот го забрзува крвотокот и поради тоа по водењето љубов сте црвени во лицето. Некој помалку, некој повеќе но сите имаат „црвен“ изглед.

Среќа, задоволство

Чувството на задоволство и некое чудно расположение кое ги обзема луѓето по секс, а последица е зголемено лачење на хормонот на среќа. Ендрофинот прави да се чувствуваме како ништо да не може да ни го расипе денот.

Насмевка

Дури и на состанок тешко е да задржиме сериозен израз на лицето, ако денот започнал со оргазам. Насмевката ќе го краси лицето цел ден.

Материјални докази

Она што треба да се сокрие се изгужвана гардероба, размачкана шминка, флека. Добро проверете какви сте излегле надвор.

Одење во облаци

Оргазмот кај жените влијае на нивниот од, верувале или не. При одењето на улица, може да се заклучи кој има редовни оргазми, а кој не.