Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Секси забарка ги „побудали“ пациентите – не знаеја што им се случува!

Пациентите седнуваат на стол, а потоа секси забарка доаѓа да им ги поправи забите.

Погледнете како реагираат луѓето: