1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Мајстор: Го натоварил камионот со трупци, а потоа тргнал да вози по невозможна патека! (видео)

Да бидете шофер треба постојано да сте внимателни и прибрани, но да бидете шофер на овој камион е нешто сосема друго.

Камионот го натоварил со огромни трупци, а потоа закачил уште и приколка. Кога тргнал да вози… Неверојатно!

Погледнете како вози овој мајстор: