Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Ја шпионирал сопругата за да дознае зошто постојано е уморна: Бил изненаден од она што го снимиле скриените камери!

Јапонците одлучиле да спроведат експеримент „кој носи поголем товар – мажите или жените“.

Веруваме дека на многу мажи им се случило на крајот од денот да ја погледнат својата уморна сопруга, па да им биде чудно зошто секоја вечер е таква.

Меѓутоа, кога ќе ги погледнете резултатите од ова истражување, ќе сфатите зошто е така…