17.8 C
Скопје
27. февруари 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Ја однел старата VHS касета за да му ја префрлат содржината на USB. Кога ја пуштиле, добиле инфаркт!

Се сеќавате на старите VHS касети? Да… беше тоа едно интересно време. Верувале или не, и денес постојат луѓе кои поседуваат вакви касети.

Многумина од нив содржината од старите касети ја претвораат во дигитален облик. Тоа е спор процес, но постојат професионалци кои ја работат таа работа.

Еден член на популарната страница Реддит е еден од тие професионалци. Еден ден, во неговата работилница дошло момче кое имало желба содржината од касетата да ја префрли на USB. Она што се наоѓало на касетата е неверојатно…

Уверете се сами…

by coolPick