10.8 C
Скопје
5. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Слушнале чудни звуци од подот. Кога почнале да го кршат бетонот, следело изненадување (видео)

Што би направиле кога би слушнале звук кој доаѓа од под бетонот на кој одите? За една група луѓе, изборот бил прилично јасен…

Четири дена, посетителите на Културниот центар Арарас во Бразил слушале необични звуци кои доаѓале од под влезот. Кога повикале полицајци, тие не реагирале никако.

Потоа, одлучиле работата да ја земат во свои раце…