Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Пресмешно: Мачка се преправа дека е мртва – не сака да оди на шетање! (видео)

На оваа мачка треба да и` понудат улога во филм. Сценариото веќе се наѕира: „Мацо, ајде на шетање – немој, гледаш дека сум мртва уморна“…