10.8 C
Скопје
3. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МАКЕДОНИЈА

ЈП „Паркови и зеленило“ донира природна елка во Домот за деца без родители „11 Октомври“

3167699ЈП „Паркови и зеленило“ донира новогодишна природна елка од расадникот на претпријатието. Исто така, екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ извршија и хортикултурно уредување со засадување зимзелени садници, грмушки, перени и цвеќиња од видот љубичица во кругот на Домот.
„За новогодишните празници со нашата донација сакавме да им подариме љубов, топлина и внимание на дечињата од Домот „11 Октомври“ и многу насмевки и радост на нивните лица“, изјави дикректорот на претпријатието, Ардијан Муча.