Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се криел во оваа пештера цели 25 години. Кога конечно влегле внатре…

Неговото име е Ра Полет, а она што го започнал како хоби за опуштање, завршило како големо дело кое моментално се проценува на вредност од речиси милион долари.

Тој поминал 25 години од својот живот резбајќи ги ѕидовите во оваа пештера…

Погледнете и споделете со пријателите:

by ludodobola

error: Соддржината е заштитена.