Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Истражувале напуштена психијатриска болница, па занемеле од страв кога го виделе ова! (видео)

Доколку некогаш наидете на напуштена психијатриска болница, бидете сигурни дека се работи за едно застрашувачко и веројатно проколнато место.

Во декември минатата година, двајца прилично храбри истражувачи, одлучиле да посетат една напуштена државна болница во Масачусетс во САД.

Погледнете што снимиле…

by ludodobola

error: Соддржината е заштитена.