Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Запалил 1.000 прскалки одеднаш – пред очите му блесна апокалиптична глетка (видео)

Запалил 1.000 прскалки ОДЕДНАШ – пред очите му блесна АПОКАЛИПТИЧНА глетка (ВИДЕО)

Каква глетка – кој би рекол дека ова го направиле „обични, мали“ новогодишни прскалки.