1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Забележале црн мечок со кофа заглавена на главата. Одлучиле да му пријдат, а потоа…

Оваа средба можела да тргне наопаку, но сепак овие добри луѓе ги ризикувале своите животи за да му помогнат на животното.

Некако, на овој мечок, кофа му останала заглавена на главата. Кога тоа го видела група луѓе, одлучила да го ослободи. Но, не било лесно…