1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Сите биле фрапирани кога ги купил сите блокови од стовариште, а кога виделе што направил…

Доколку и вие спаѓате во групата луѓе кои сметаат дека овие блокови може да се употребат исклучиво за градба на станбен објект, дозволете да ви покажеме неколку примери, кои во секунда ќе ве разубедат.

Што може да се направи од куп блокови? Да видиме…

by kucasnova