Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Девојче му дало паричка на уличен свирач, а потоа следуваше спектакл за паметење

СПЕКТАКЛ ЗА ПАМЕТЕЊЕ: Девојче му дало паричка на уличен свирач, а потоа…

Погледнете и споделете со пријателите: