Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Ја тестирал искреноста на бездомниците. Вакви реакции не очекувал!

Јохан е Јутјубер и сопственик на популарен канал. Тој сакал да направи социјален експеримент и да ја тестира искреноста на бездомниците.

Приоѓал до бездомници и им кажувал дека ги изгубиле парите пред неколку моменти. Вакви реакции не очекувал…