-3 C
Скопје
18. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Мозаик

Го оставиле своето бебе само со кучето. Она што се случило потоа…

Чарли е едно исклучително паметно и убаво куче. Ова куче не само што си игра, туку и се грижи за малото бебе Лаура.

Среќното семејство се состои од малата Лаура, нејзините мајка и татко и кучето Чарли!

Погледнете…