1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Поставил камери во куќата, а она што го забележале ќе ви ја заледи крвта

Живееме во модерно доба во кое знаењето и технологијата наизглед ги имаат сите одговори, но за некои работи не постои објаснување.

Едно од прашањата кои ги мачи човештвото од самиот почеток е прашањето за задгробниот живот. Дали постои и дали повторно се раѓаме?

Постојат различни размислувања и интерпретации, но овој човек тврди дека го пронашол одговорот.