Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Фрлила фудбалска топка кон огромен лав. Она што следело ќе ве изненади

Вакво нешто ретко се гледа…

Речиси секој човек се плаши од лавови и никој не би сакал да се најде во близина на овие ѕверови. Но она што ќе го видите во продолжение е доказ дека и лавовите имаат своја нежна страна.

Погледнете го видеото: