15.8 C
Скопје
27. февруари 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Волк нападна јагнина, а потоа дошла мајката ова – она што се случило е изненадувачко!

Овца и две јагниња додека паселе налетале на волк. Волкот во нив видел лесен улов и добар оброк, но…

Волкот веднаш тргнал во напад, но не го очекувал она што се случило.

Мајката овца направила се` за да ги заштити своите јагниња. Проработил мајчинксиот инстикт и негрижејки се за својата безбедност се спротиставила на волкот.

Погледнете и споделете со пријателите: